Page 1 of 1

Slides Inserted into pages failed to appear on live site

PostPosted: Sun Jun 26, 2016 4:37 pm
by okonzy
Hi All,

Please, any contribution to how I can resolve this issue would be appreciated from kind helpers.
The image below is my dev setup, the menu sliders works perfect as I wanted.

But on the home page I have used Huge-IT Slider and Smart Slider tools to include slides in the home page, this works when am in the customiser, but when I preview the site on a new windows browser or another computer, the Home Page slider does not show.

I am sure that I have overlooked some settings, please can someone help on how I can get the slides to show on test site instead of only showing on the customiser.

Thank you in advance.
Okonzy
Slider_Inside_HomePage-1.jpg
Home Page with slides
Slider_Inside_HomePage-1.jpg (164.77 KiB) Viewed 1967 times

Re: Slides Inserted into pages failed to appear on live site

PostPosted: Sun Jun 26, 2016 4:47 pm
by okonzy
Images from test site, showing no images on home page slide

Slider_Inside_HomePage-2_testSite.jpg
NO IMAGE ON HOMEPAGE SLIDE
Slider_Inside_HomePage-2_testSite.jpg (89.26 KiB) Viewed 1966 times

SOLVED: Slides Inserted into pages failed to appear on live

PostPosted: Sun Jun 26, 2016 5:24 pm
by okonzy
Dear all,

Thank you, please ignore the above post, the issue was with the Smart Slider Tool which restricted usage to one domain if using the free edition.
Was not mentioned anywhere on the net let alone on the Wordpress page.

My site slider is now working both the menu slider and the page slider.

Still, this forum is great.
Thanks & Bless.

Re: Slides Inserted into pages failed to appear on live site

PostPosted: Thu Oct 06, 2016 12:57 am
by wayne
Thank you,
I am not familiar with the site slider widget but I'm glad you solve the problem.
Wayne