Widgets not working

Any questions about styling and customising the layout, changing the number of columns, changing the number of sliding images and so on.

Widgets not working

Postby axelw77 » Wed Apr 06, 2016 3:45 pm

My website is winzer.ca
None of the widgets are working, and when I go to customize view it says that there are no widget areas rendered in the preview.
They all used to work but not working now!
Any help is appreciated
axelw77
I'm new here
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 06, 2016 3:12 pm

Re: Widgets not working

Postby okonzy » Sun Jun 26, 2016 2:48 pm

Hi,
This theme is lovely, I have just started to use it this month and loving it. Regard your post "Widgets not working"
You may notice that the wiget notice said: "There are no widget areas currently rendered in the preview. Navigate in the preview to a template that makes use of a widget area in order to access its wigets here"

This was the case for my setup because on the page in question under template I have "One column, no sidebar" enabled.

My other pages where template is set to "default template" works fine with widget.

The date of your post may indicate you have resolved this issue, hence see my attachment for what I think was the setting.

Hope this helps for others too.
Thanks to Wayne for the great Theme
Okonzy
page_wiget_disable.png
page_wiget_disable.png (29.57 KiB) Viewed 2553 times
okonzy
I'm new here
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 25, 2016 9:15 pm

Re: Widgets not working

Postby wayne » Thu Oct 06, 2016 12:55 am

Thank you for getting back to us with a solution on this!
Wayne
wayne
Site Admin
 
Posts: 727
Joined: Tue Apr 08, 2008 7:02 pm


Return to Advanced - Customising the theme